Maşuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulumuz öğrencilerinin milli manevi değerlere sahip, faziletli, dürüst, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen ve takip eden, dünyadaki gelişmelere ayak uyduran, kendine, ailesine, memleketine, bütün insanlara faydalı olan, hak hukuk adaletli olmayı bilen, kendi hakkını çiğnetmeyen bireyler olarak beceri ve yetenekleri ölçüsünde yüksek öğretime hazırlamak ve bulunduğumuz bölgenin ihtiyaçlarına yönelik teknik insan gücü yetiştiren en iyi kurum olmak.

Misyon: Gelişen teknolojiye ayak uyduran; bilgiyi üreten, paylaşan bilginin tek otorite olduğu, gelişime ve değişime açık, milli, manevi, insani, ahlaki değerlerimizi içine sindirmiş, durumdan vazife çıkarmayan, hiçbir kimseye dininden, dilinden, ırkından, cinsinden, şeklinden dolayı ön yargılı davranmayan, yapılacak eleştirileri dikkate alıp her geçen gün kendini geliştiren, demokratik ilişkilerin tam anlamıyla uygulandığı bir okul olmak.

Başarılar:

Saatler: OKULUMUZDA NORMAL EĞİTİM YAPILMAKTADIR. DERS BAŞLAMA: 08:30 DERS BİTİŞ : 15:40 - 16:30
Isınma: DOĞAL GAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://masukmtal.meb.k12.tr

Adres - BATI KENT MAHALLESİ 4105.SOKAK OKUL BLOK NO 1 GAP ANADOLU LİSESİ ARKASI KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :NORMAL KARMA EĞİTİM TÜRÜ

Yerleşim Yeri - BATI KENT MAHALLESİ 4105.SOKAK OKUL BLOK NO: 3 GAP ANADOLU LİSESİ ARKASI KARAKÖPRÜ/ŞANLIURFA

Ulaşım 76/B NUMARALI OTOBÜS OKULUMUZ ÖNÜNE KADAR GELMEKTEDİR. DİLEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSİ İLE ULAŞIMI SAĞLAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNE 5 İLÇE MERKEZİNE 3 KM UZAKLIKTADIR.